Big Rich Money: Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa 

Kirja yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville

Osta kirja

Big Rich Money: Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa 

Kirja yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville

Osta Big Rich Money kirja

Tilaa uutiskirje jotta saat kutsuja kirjan julkaisutilaisuuksiin, ja sisäpiirin tietoa koska Big Rich Money verkkokoulutus on valmis!

Big Rich Money: Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa (Basam Books)

Voiko intohimolla tienata ja miksi oma asenne on niin tärkeä? Miten tehdä samanlaista markkinointia kuin maailman isoimmat brändit vaikkei olekaan budjettia? Miten luoda menestys silloinkin kun kaikki menee pieleen?

Big Rich Money on naisyrittäjiä voimaannuttava mantra. 

Big Rich Money on suosionosoitus sinulle, joka kapinoit perinteistä urapolkua vastaan ja uskallat olla itsellesi paras pomo, joka sinulla on koskaan ollut. 

Big Rich Money on kutsu niille, jotka taistelevat yksin tuulimyllyjä vastaan ja kunnioittavat matkaa tavoitteisiinsa, juhlimalla pieniäkin voittoja.

Tämä innostava yrittäjän ohjekirja puhuttelee yrittäjää ja yhdistää eri asioita loogisesti yhteen - asioita, joista yleensä täytyy oppia monesta eri tahosta erikseen.  Kirjassa jaetaan konsulttisalaisuuksia maailmalla tunnettujen konsulttien kynästä ja nostetaan esille suomalaisten naisyrittäjien korona-ajan menestystarinoita.

 

Osta Big Rich Money kirja

Kirjan ovat kirjoittaneet Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite.

Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite ovat molemmat kolmen lapsen äitejä, maailmanmatkaajia ja unelmien toteuttajia. He ovat digitaalisen markkinoinnin pioneereja, jotka ovat konsultoineet niin Fortune 100-yrityksiä kuin startupeja, ja tehneet viraalikampanjoita, jotka on tavoittaneet sata miljoonaa kuluttajaa. Katja Presnal on suomalainen seitsemän American Advertising Awards-palkinnon voittaja, joka on puhunut konferensseissa ympäri maailman. Candice Kilpatrick Brathwaite on newyorkilainen markkinointistrategisti, jonka missiona on auttaa naisyrittäjiä menestymään. Heidän uusi yrityksensä, Insider Society, tarjoaa tukea ja apua naisyrittäjille. 

Insider Society Finland

Perustimme kansainvälisen Insider Societyn vuonna 2020 auttaaksemme yrittäjiä menestymään. Ryhmään liittyi useita suomalaisia yrittäjiä, joten päätin avata Insider Society Finlandin syksyllä 2021. 

Missiomme on auttaa naisyrittäjiä menestymään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. 

Tervetuloa mukaan! 

Katja Presnal

Liity mukaan